18 vriendjes gezocht !

di, 16/04/2013 - geschreven door mozaiek

Wellicht merk je het misschien op als je binnenkort door onze schoolgebouwen gaat wandelen. Op verschillende plaatsen zou het kunnen gebeuren dat je op 18 plaatsen doorheen het schoolgebouw bovenstaande tekening ziet hangen. 18 identieke tekeningen ... of toch niet... dit zullen de komende maanden alle klassen van de lagere afdeling uitzoeken. Elke klasleerkracht lager kreeg hiervoor een pakket met 18 dezelfde tekeningen. Op elke tekening staat een QR-code. Met behulp van de iPad, zoekt de leerkracht samen met zijn of haar klas naar de originele tekening van elk van deze 18 tekeningen. Deze opdracht kadert in het zich meester maken van de basisvaardigheden van werken met een iPad. Schrik dus niet want ... de komende maanden zullen dus heel wat meer van deze bovenstaande tekeningen in het schoolgebouw verschijnen.

Ga naar overzicht