2de kleuter / 3de kleuter KVM

do 27/08/2020
- geschreven door mozaiek

Maak kennis met ons nieuw communicatieplatform voor ouders en leerlingen !

Vanaf 1 september starten wij met een nieuw communicatieplatform voor ouders en leerlingen en schakelen wij over op Seesaw. Wat je als ouder moet doen om toegang te krijgen tot dit platform en hoe je de klas- en schoolberichten of de vorderingen van jouw zoon of dochter kan raadplegen, kom je te weten in onderstaand instructiefilmpje.

https://youtu.be/eXlwAxwzCk4

 

 

 

 

do 27/08/2020
- geschreven door mozaiek

Waar heen de eerste schooldag ?

Binnenkort is het zo ver ...de eerste schooldag ...
Zoals jullie reeds hoorden via de verschilldende media starten we de school op met Corona-code geel...

Hierblij blijven we aandacht besteden aan de voorgeschreven regels zoals handhygiëne, afstand houden, …

Wij zijn ontzettend blij dat wij alle leerlingen terug op school mogen terugzien.

Rekeninghoudend met de eerste schooldag en de voorgeschreven Corona-regels, willen we alle ouders de kans geven om afscheid te nemen van hun zoon of dochter ...en stippelde hiervoor een corona-route uit met 2 kiss and go-zones in.

Mogen wij vragen alle corona-voorschriften goed op te volgen !

Alle ouders dragen een mondmasker bij het betreden van de school.
Ouders en leerlingen betreden de school via de houten schoolpoort en volgen de corona-route.

 Voor het betreden van het schooldomein worden de handen van ouders en leerlingen ontsmet. 

Ter hoogte van de eerste kiss en go-zone, die is gesitueerd bij het begin van de speelplaats, nemen leerlingen van het 2de, 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar van hun ouders afscheid. Ouders wandelen vervolgens langs de gang 2de leerjaar naar de voorhal, waar zij via de voorhal en de glazen voordeur de school verlaten.

 

Ouders van een kleuter en een leerling van het eerste leerjaar wandelen via de aangegeven Corona-route naar de 2de kiss and go-zone ter hoogte van de foto-boog in de voorhal.

Ouders van een tweede en derde kleuter nemen afscheid aan de 2de kiss and go-zone en verlaten de school via de glazen voordeur.

 

Ouders van een peuter/eerste kleuter en een leerling eerste leerjaar wandelen ter hoogte van de 2de kiss en go-zone onder begeleiding van een leerkracht naar de klas.

Bij het einde van de schooltijd worden alle ouders in de Pastorieweg via de glazen voordeur binnengelaten… Ouders van een kleuter volgen de kleuterroute, ouders van een leerling lager volgen de lager route om hun kind op te pikken en de school te verlaten. Let op ouders dragen ten allen tijde een mondmasker en bewaren de nodige afstand.

 

 

wo 19/08/2020
- geschreven door mozaiek

 Beste ouders,

De klaslijsten zullen op vrijdag 28 augustus aan de ramen van de hoofdingang uithangen alsook zullen zij geraadpleegd kunnen worden via onze schoolwebsite.
Op die dag kunnen kinderen samen met hun ouders tussen 17 uur en 19 uur in hun nieuwe klas, eventjes goeiedag aan hun nieuwe juf of meester komen zeggen en dit tijdens “het goeiedagmoment”. Tussen 17 uur en 19 uur zetten wij de deuren hiervoor open. Wij vragen aan alle ouders om een mondmasker te dragen en de coronamaatregelen op het schooldomein goed op te volgen.
Tijdens het goeiedagmoment, vindt er in onze hoofdafdeling  een uniformverkoopsdag plaats en dit  ook van 17 uur tot 19 uur.

Tot gauw !

de directeur en het dynamisch Mozaïekteam !

 

Pagina's

Juf Ellen

Juf Ellen is de juf van de tweede/derde kleuterklas K2/3D in de wijkafdeling in de Karel van Manderstraat
 
Alle nieuwtjes van K2/3D zijn te volgen via de Seesaw-app.

 

Stuur een mailtje

Schoolkalender