Bevraging heropstart 15 mei

di, 28/04/2020 - geschreven door mozaiek

UPDATE CORONA-RICHTLIJNEN 27 APRIL 2020 :

Beste ouders,

De Nationale Veiligheidsraad besliste vorige vrijdag dat de scholen vanaf 15 mei gefaseerd mogen heropenen.

We kijken ernaar uit om onze leerlingen terug te zien, maar we staan met de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen voor een enorme uitdaging.

Het heropstarten van het 1ste, 2de en 6de leerjaar in contactbubbels van maximum 10 leerlingen, preteachen voor de andere klassen en het blijven verzekeren van de noodopvang voor leerlingen van wie de ouders buitenshuis gaan werken, zal een enorme organisatie en beschikbaarheid van leerkrachten, toezichtpersoneel, materiaal en lokalen vragen.

Morgen is er opnieuw een overleg tussen vertegenwoordigers van het onderwijsveld en minister Weyts om waar nodig de vooropgestelde veiligheidsmaatregelen bij te sturen. We hopen ook meer nieuws te krijgen rond de opstart van de andere klassen.

Deze week staan heel wat vergaderingen gepland met alle betrokken partijen om deze heropstart in veilige omstandigheden voor leerlingen en leerkrachten te realiseren.

Om de risicoanalyse voor onze beide scholen rond te krijgen en het draaiboek voor de heropstart op punt te stellen, hebben we nood aan een correct beeld van het aantal aanwezige leerlingen in de klassen en in de opvang vanaf 15 mei.

Mogen we jullie vragen om tegen ten laatste donderdagavond 30 april om 17 uur voor jullie kinderen volgende bevraging in te vullen (kies hiervoor de juiste link!):

Voor de ouders van leerlingen uit 1ste, 2de en 6de leerjaar (opstart klassen):

Voor de ouders van kleuters en leerlingen van 3de, 4de en 5de leerjaar (noodopvang overdag vanaf 15 mei):

Dank om ons tijdig de nodige info te bezorgen zodat wij tijdig u zo snel mogelijk verder hieromtrent kunnen informeren.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Joost Dendooven

directeur