Hoe ga ik de school binnen en buiten ?

di, 03/09/2013 - geschreven door mozaiek

’s morgens :  8.15 uur : de houten poort gaat open
* Kinderen van de lagere afdeling begeven zich naar de speelplaats
* Kleuters worden door hun ouders begeleid naar de kleutergang.
* 8.50 uur de houten schoolpoort en glazen deur gaan dicht, laatkomers bellen aan aan de glazen voordeur

’s avonds :
als alle kinderen in hun passende rij staan, opent poetsjuf Annemie de glazen deur, tegelijkertijd opent de leerkracht van de fietsrij, de houten poort.
* Kinderen die met de fiets huiswaarts keren of met de rij Moerkerksesteenweg, Polderstraat, verlaten de school via de houten poort.
* Ouders van een kleuter pikken hun kind op aan hun klas en dit via de glazen blauwe deur. Zij verlaten vervolgens de school via de houten deur
* Ouders van een leerling lager die normaalgezien hun kind oppikken aan de schoolpoort, betreden het schooldomein via de glazen blauwe deur en pikken hun kind op op de speelplaats. Vervolgens verlaten zij de school via de houten poort.
*Kinderen die een kwartier na schooltijd niet worden opgepikt, worden doorgestuurd naar de naschoolse opvang

Ga naar overzicht