Kaartenverkoop circusvoorstellingen 29 en 30 juni gaat van start !

vr, 29/06/2018 - geschreven door mozaiek

De kaartenverkoop voor de circusvoorstellingen van 29 en 30 juni gaat van start. Om organisatorische redenen en om iedereen een plaatsje te geven tijdens de circusvoorstellingen deelden we de kinderen in in 2 groepen, de A–groep en de B-groep.

Elke groep brengt 2 voorstellingen in de circustent gelegen op de terreinen van de Gulden Kamer.

A-groep :

• De eerste voorstelling  van de A-groep op vrijdag 29 juni 2018 om 14 uur.
  • De tweede voorstelling van de A-groep op zaterdag 30 juni 2018 om 15 uur.

B-groep :

• De eerste voorstelling van de B-groep op vrijdag 29 juni 2018 om 18 uur.
  • De tweede voorstelling van de B-groep op zaterdag 30 juni 2018 om 11 uur.

Hoe kunnen kaarten besteld worden ?

In bijlage kun je de bestelbrief vinden voor de kinderen van de A- groep en de bestelbrief voor de kinderen van de B-groep

1. Vul op de bestelbrief de  bestelstrook in op de achterzijde van de brief.

2. Stop het gepaste geldbedrag samen met het strookje in een gesloten envelop.

3. Schrijf op de envelop de naam van uw kind(eren) en de klas.

4. Bezorg deze envelop zo spoedig mogelijk aan de juf of meester van uw kind(eren)

Let op : de kaarten worden verkocht volgens het principe wie eerst komt eerst maalt.  Voor elke voorstelling zijn 400 plaatsen beschikbaar. Dus op = op !

Wees dus tijdig om kaarten te bestellen !
Dagelijks vind je via Gimme, via onze schoolwebsite en via onze Facebookpagina een update van hoeveel kaarten per voorstelling nog beschikbaar zijn.

Sympathisanten van Basisschool Mozaïek die geen kinderen bij ons op school hebben lopen maar toch willen een circusvoorstelling wensen bij te wonen, kunnen kaarten bestellen via het schoolsecretariaat (tel. : 050/35.12.10)

Met vriendelijke groet,

de directeur en het dynamisch Mozaïekteam

Ga naar overzicht