Lager 2A

za 30/03/2019
- geschreven door mozaiek

Op zaterdagvoormiddag 30 maart 2019 zetten wij tussen 9 uur en 12 uur de deuren open van onze school.

Breng die dag gerust een bezoekje aan onze beide afdelingen in de Pastorieweg en in de Karel van Manderstraat.

De leerkrachten staan alvast voor jullie klaar om bezoekers kennis te laten maken met onze school en onze warme Mozaïekfamilie.

Er is ook mogelijkheid om kinderen voor het volgend schooljaar in te schrijven.

Wees welkom !

de directeur en het dynamisch Mozaïekteam

do 22/11/2018
- geschreven door mozaiek

Steun ook jij onze lieve mensen van onze dynamische ouderraad ! Koop dan beslist een kaasbol of salami.
Bestellen kan via het bestelstrookje meegegeven via de kinderpost.
Sympathisanten die geen kinderen hebben school lopen in Mozaïek en die toch onze ouderraad willen steunen, kunnen ook hun bestelling doorgeven via het schoolsecretariaat. Een kaasbol kost € 10 per stuk, een salami € 5 per stuk. Bestellen kan nog tot maandag 26 november !

vr 05/10/2018

Beste ouders,

Op 5 oktober a.s. kan online ingeschreven worden voor onze naschoolse activiteiten in samenwerking met Stad Brugge en dit via onderstaande link

Het volledige aanbod is te raadplegen via folder in bijlage.

Juf Carine

Welkom in 2A.

Hier kan je alle nieuwtjes van onze klas volgen. Bekijk ook onze foto's.

Als je zin hebt om zelf te oefenen wat we in de klas leerden dan kan je dat op onze klassite.

jufcarinepriem.yurls.net

Wil je me iets vertellen, stuur me dan een mailtje.

Veel liefs van juf Carine

Stuur een mailtje