vr 30/03/2018
- geschreven door mozaiek

Donderdag 29 maart jl. trok juf Carine Priem naar de Palingbeek in Zillebeke voor de opening van de land-art installatie van het WO 1 herinneringseducatief project Coming World Remember Me. In 2016 hielpen onze leerlingen beeldjes maken die vandaag terug te vinden zijn rond het grote ei die op de site te zien is. Onze school is steeds een voortrekker geweest in herinneringseducatie met o.a. het meermaals bekroonde project "Nooit meer oorlog" dat wij in 2007 lanceerden en dat vandaag de dag in heel wat scholen nog wordt gebruikt. We zijn dan ook trots dat we ook aan dit herinneringeducatief-project mochten meewerken.

do 29/03/2018
- geschreven door mozaiek

Ons vastenproject voor Zuid-Afrika van de vzw SAmen bracht maar liefst 1520 euro op. Een warm dankjewel aan alle leerlingen, ouders, leerkrachten en sympathisanten die hun financieel steentje voor dit mooie project bij hebben gedragen

za 24/03/2018