Noodopvang en noodopvang tijdens de paasvakantie

do, 26/03/2020 - geschreven door mozaiek

Beste ouders,

 

Wie beroep wil doen op de noodopvang van 30 maart, 31 maart, 1 april , 2 april en  3 april kan inschrijven via deze inschrijvingslink : 
 

 

 

https://forms.gle/uo3ngNJq9skDxcfe6

 

 

 

 

De lockdown-maatregelen geven met aandrang aan  uw zoon of dochter thuis op te vangen en niet naar school te sturen.

 

Noodopvang is er alleen voor kinderen waarvan de ouders  een job hebben in een cruciale sector (zorg, veiligheid, voedingsnijverheid, distributie ...) en de mogelijkheid niet hebben om thuis te werken en de zorg op zich nemen van zieken en mensen die hulp nodig hebben, er voor zorgen dat iedereen naar de winkel kan ...

 

 

Om organisatorische redenen vragen wij ouders die op 30 maart, 31 maart, 1 april , 2 april en  3 april  noodopvang nodig hebben voor hun kind, vooraf in te schrijven...en dit via onderstaand formulier.

https://forms.gle/uo3ngNJq9skDxcfe6

 

Let wel vanaf 08.50 uur gaat de schoolpoort onherroepelijk dicht en kunnen kinderen alleen tijdens de dag nog afgehaald worden. Te laat komen is geen optie !

 

Wat betreft de paasvakantie: van 6 april tot 17 april : 

Na overleg met de directies van KO Mariawende vzw en Basisschool Mozaïek is er besloten om de noodopvang tijdens de paasvakantie te laten doorgaan in ’t Speelhuis. Zo moeten kinderen voor-naschools en tijdens de dag niet veranderen van opvangplaats. En kunnen ze even weer in hun vertrouwde omgeving spelen zoals tijdens elke vakantie, even weg van het schoolgebeuren.

Enkele leerkrachten zijn back-up voor de begeleiders van ’t Speelhuis.

 

Wie noodopvang nodig heeft tijdens de paasvakantie en nog geen dossier heeft, onbekend is  in ' t Speelhuis neemt dringend contact op met het speelhuis via bjornmeurice@ko-mariawende.be

 

 

 

Dank alvast voor jullie medewerking !

 

Met vriendelijke groet,

 

de directeur en het Mozaïekteam

 

 

Ga naar overzicht