Opvang

De schoolpoort gaat ‘s morgens open om 08.15 uur en ‘s middags vanaf 13.05 uur. Vroege vogels en late rakkers kunnen gebruik maken van de buitenschoolse opvang.
Voor de hoofdafdeling in de Pastorieweg kunnen kinderen terecht in de buitenschoolse opvang van het “ 't Speelhuis”, locatie Pastorieweg 19 te Sint-Kruis. Schrijf hiervoor tijdig in en herhaal de inschrijving voor elke facultatieve vrije dag, voor elke pedagogische studiedag en voor elke vakantieperiode.
Inschrijven kan na afspraak op het administratief adres: Keizerstraat 14 te Sint-Kruis, tel. 050/37.08.60, website http://www.ko-mariawende.be
In de buitenschoolse opvang “Speelhuis” is er opvangmogelijkheid :

• 's morgens vanaf 06.00 uur
  • 's avonds tot 20 uur

Ook tijdens de schoolvakanties.

Voor kleuters uit de kleuterafdeling van de Karel van Manderstraat, die gebruik willen maken van de buitenschoolse opvang, is er in de school opvangmogelijkheid voorzien :

• 's morgens vanaf 07.30 uur
  • 's avonds tot 18.30 uur

Op woensdagnamiddag kunnen kinderen van de kleuterafdeling Karel van Manderstraat, in de buitenschoolse opvang van “’t Speelhuis”, locatie Pastorieweg 19 te Sint-Kruis terecht, mits vooraf in te schrijven op bovenstaand adres .