vr 30/03/2018
- geschreven door mozaiek

Donderdag 29 maart jl. trok juf Carine Priem naar de Palingbeek in Zillebeke voor de opening van de land-art installatie van het WO 1 herinneringseducatief project Coming World Remember Me. In 2016 hielpen onze leerlingen beeldjes maken die vandaag terug te vinden zijn rond het grote ei die op de site te zien is. Onze school is steeds een voortrekker geweest in herinneringseducatie met o.a. het meermaals bekroonde project "Nooit meer oorlog" dat wij in 2007 lanceerden en dat vandaag de dag in heel wat scholen nog wordt gebruikt. We zijn dan ook trots dat we ook aan dit herinneringeducatief-project mochten meewerken.

do 29/03/2018
- geschreven door mozaiek

Ons vastenproject voor Zuid-Afrika van de vzw SAmen bracht maar liefst 1520 euro op. Een warm dankjewel aan alle leerlingen, ouders, leerkrachten en sympathisanten die hun financieel steentje voor dit mooie project bij hebben gedragen

za 24/03/2018
- geschreven door mozaiek

Door het plotse overlijden van onze gymjuf Annemie wordt de infovoormiddag van 17 maart verplaatst naar 24 maart. Dank alvast voor jullie begrip

Welkom op de webstek van
de ouderraad.

De komende maanden kun je op onze webstek alle nieuwtjes van onze ouderraadwerking volgen. Ook foto's en filmpjes van activiteiten zul je via onze webstek kunnen bekijken. Breng ons dus gerust af en toe een "digitaal" bezoekje ...
Je bent van harte welkom !!!

Stuur een mailtje

Schoolkalender