za 30/03/2019
- geschreven door mozaiek

Op zaterdagvoormiddag 30 maart 2019 zetten wij tussen 9 uur en 12 uur de deuren open van onze school.

Breng die dag gerust een bezoekje aan onze beide afdelingen in de Pastorieweg en in de Karel van Manderstraat.

De leerkrachten staan alvast voor jullie klaar om bezoekers kennis te laten maken met onze school en onze warme Mozaïekfamilie.

Er is ook mogelijkheid om kinderen voor het volgend schooljaar in te schrijven.

Wees welkom !

de directeur en het dynamisch Mozaïekteam

do 28/02/2019
- geschreven door mozaiek

Steun onze vastenactie tvv.vzw Masomo en bouw mee aan een school in Congo !

Alle info zie onderstaande bijlages !

do 22/11/2018
- geschreven door mozaiek

Steun ook jij onze lieve mensen van onze dynamische ouderraad ! Koop dan beslist een kaasbol of salami.
Bestellen kan via het bestelstrookje meegegeven via de kinderpost.
Sympathisanten die geen kinderen hebben school lopen in Mozaïek en die toch onze ouderraad willen steunen, kunnen ook hun bestelling doorgeven via het schoolsecretariaat. Een kaasbol kost € 10 per stuk, een salami € 5 per stuk. Bestellen kan nog tot maandag 26 november !

Welkom op de webstek van
de ouderraad.

De komende maanden kun je op onze webstek alle nieuwtjes van onze ouderraadwerking volgen. Ook foto's en filmpjes van activiteiten zul je via onze webstek kunnen bekijken. Breng ons dus gerust af en toe een "digitaal" bezoekje ...
Je bent van harte welkom !!!

Stuur een mailtje