ma 13/01/2020
- geschreven door mozaiek

Elke maand krijgen jullie een digitale nieuwsbrief toegestuurd met leuke weetjes, tips, info over onze school alsook maken we van de gelegenheid gebruik om een aantal activiteiten die tijdens deze maand plaatsvinden, in de kijker te plaatsen. Veel leesgenot !

vr 06/12/2019

zo 15/09/2019

Op zondag 15 september 2019 is er ter gelegenheid van Sint-Kruis kermis in de
Pastorieweg te Sint-Kruis, onze jaarlijkse Mozaïek-speelstraat met kinderrommelmarkt.

Inschrijven voor deze kinderrommelmarkt kan nu reeds via onderstaande link.

Welkom op de webstek van
de ouderraad.

De komende maanden kun je op onze webstek alle nieuwtjes van onze ouderraadwerking volgen. Ook foto's en filmpjes van activiteiten zul je via onze webstek kunnen bekijken. Breng ons dus gerust af en toe een "digitaal" bezoekje ...
Je bent van harte welkom !!!

Stuur een mailtje