Lid worden

Voel je je als ouder aangesproken om de werking van VBS Mozaïek te ondersteunen; als lid van de Ouderraad, mail ons via de onderstaande velden of neem contact op met onze voorzitster Sabrina :

ide.sabrina@telenet.be

Weet dat je al met weinig inspanning veel kan betekenen voor de kinderen van Mozaïek. Er zijn heel actieve(groot) ouders, maar er zijn ook heel wat even waardevolle helpers op een specifieke activiteit.
Hou je van het bedenken van (nieuwe) activiteiten, kom dan naar onze vergaderingen. De creatieve geesten kunnen zeker hun ding kwijt in één van de werkgroepen.
Hou je meer van de handen uit de mouwen te steken op een activiteit, geef dan ook je naam op als ‘losse medewerker’ of gebruik je talenten als klusser; op regelmatige basis wordt een klusdag georganiseerd.
Wellicht wil je weten wie nu al lid is van de Ouderraad; we zijn er van overtuigd dat je ons al beter kent dan je denkt.

Ik denk dat ik de school van dienst kan zijn door:

Ouderraad

Maak kennis met onze ouderraad-voorzitster Sabrina Ide ... Op onze school hebben wij een heel dynamische ouderraad die de werking van onze school ondersteunt...van de kaasbollenactie, het ontbijt tot het schoolfeest ... Wil ook jij als ouder deel uitmaken van onze dynamische ouderraad, contacteer dan Sabrina.

Stuur een mailtje

Recente fotoalbum