Schoolkledij

De kleuters dragen geen uniform. Trek hen makkelijke kledij aan die ze zelf aan en uit kunnen trekken bij toiletbezoek.

Kinderen van de lagere afdeling dragen uniform : een wit hemd of bloesje en een donkerblauwe broek of rok. Jeanskledij wordt op school niet toegelaten. Op regelmatige tijdstippen wordt het uniform gecontroleerd. Indien het uniform niet in orde blijkt te zijn, wordt een sticker in het schoolagenda van het kind gekleefd. Hierbij worden ouders er op attent gemaakt, de uniformregels voor hun kind te respecteren. Uniformkledij kan vrijblijvend via het schoolsecretariaat worden aangeschaft.
Omwille van zichtbaarheid in het verkeer mogen jassen opvallend gekleurd zijn.Zorg er voor dat alles genaamtekend is.